Nå? Vad tycker du?

13:22

Såhär ungefär hade jag tänkt. Lite mer färg, lite nyare bild på Abbe i blogghuvudet och få med storebror på ett litet hörn. Det har ju nästan börjat handla lika mycket om honom på sistone. Och bra är väl det, för det måste betyda att det är mindre procentuell del av mitt liv som består av operationer och läkarbesök numera. Eller kan det bero på att jag bloggar tätare nu?

Jag har försökt städa undan lite också. Få upp lite nödvändiga länkar och kontaktuppgift i bloggens huvud t ex. Och inte minst har jag fixat en fin grej till mina bilder. Klicka på dem får du se.

Jag har tänkt att jag ska tagga all mina inlägg också. Så att man kan hitta alla inlägg om storebror, papparollen, hjärtebarn, 22q11, operationer, teckenspråk eller vad man nu är intresserad att läsa om. Men det tar ett tag att gå igenom alla inlägg, så det kommer senare.

Nu vill jag gärna höra vad du tycker. Men inte här inne, detta är bara en testsida. Klicka tillbaka till den vanliga Heja Abbe igen och kommentera där istället.

Tack tack.

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Heja Abbe som den är, är kalasfin, men förändring är kul och du förändras, barn förändras och faktiskt har även bloggen förändrats. Jag tycker du ska byta, detta är jättefint

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att detta lbev kalasbra.

  /Klaus

  SvaraRadera
 3. Skitsnygg! KÖR!

  ... fast den gamla är också fin, sa diplomaten ;)

  Kram/Jes

  SvaraRadera
 4. Egentligen spelar det nog ingen roll hur bloggen ser ut eftersom vi alla bara vill läsa om Abbe & Co. Men den nya är ju inte "helt fel"!!! Jag tycker ni skall välja den ni tycker bäst om!

  SvaraRadera

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe